Schaamlipcorrectie is een geweldige mogelijkheid voor u!

Schaamlipcorrectie

Ikzelf ben een actief sportster en ik verdien dan ook mijn salaris met het sporten! Maar de afgelopen twee maanden heb ik te maken gehad met een zeer vervelend probleem. Tijdens het sporten had ik last van een zeer pijnlijk en branderig gevoel aan mijn schaamlippen. Op een begeven moment bekeek ik de mogelijkheden om van deze pijn af te komen. Tijdens een bezoek aan een specialist concludeerde hij dat er veel overtollig huid rondom mijn schaamlippen zat. Dit overtollige huid zorgde voor de pijn aan mijn schaamlippen. Vandaar dat ik de mogelijkheden ben gaan bekijken of er eventuele behandelingen waren voor het weghalen van overtollig huid. Zodoende kwam in aanraking met een schaamlipcorrectie door kliniek Veldhoven. Kliniek Veldhoven is namelijk een erkende kliniek met gespecialiseerde chirurgen in dienst. Al deze chirurgen zijn in voorzien van universitaire diploma’s en daarnaast beschikken zij ook nog eens over een indruk wekkend portfolio.

Zie hieronder de specialisaties van de chirurgen:

  • Verwijderen van tatoeages
  • Schaamlipcorrectie
  • Borstvergroting

Schaamlipcorrectie

Een aanrader voor u

Na het zien van de website en dergelijke heb ik contact opgenomen. Aan de hand van een aantal goede gesprekken nam ik het besluit om het overtollige huid rondom mijn schaamlippen te laten verwijderen door de bovenstaande kliniek.

Het is dan ook een goede keuze gebleken want de pijn aan mijn schaamlippen is verdwenen. Eindelijk kan ik weer sporten op hoog niveau zonder dat ik de hele tijd last heb van mijn schaamlippen!

kliniek Veldhoven